Consultancy & Opleidingen
Aufleben
consulting en opleidingen in de zorg

Basis opleiding met certificeringFlyer basis opleiding Böhm Zorgmethodiek (pdf)
Böhm methodische samenvatting profs 18 januari 2017 (pdf)

Basisopleiding met certificering

Zorgprofessionals, maar ook gemotiveerde vrijwilligers, kunnen de basisopleiding volgen om daarmee erkend en gecertificeerd te worden door de internationale organisatie voor kwaliteitsbewaking- en bevordering van de Böhm methodiek, de ENPP-Böhm GmBH.

De opleiding bestaat uit 80 lesuren, huiswerk en een uitgebreide praktijkopdracht.

Na afronding van de opleiding is iemand in staat om de beleefde leefwereld van een mens in ouderdomsverwarring en dementie te kunnen achterhalen, analyseren en verwerken tot een optimaal zelfredzaam ingevulde dag, inclusief passende activiteiten, zinvolle aanpassingen in de woon- en leefomgeving en impulsen ter bevordering van persoonlijke stabiliteit.

De gecertificeerde medewerker is tevens is staat om mantelzorgers te begeleiden bij de methodiek, zodat overbelasting vermindert en kan de resultaten van het werk meetbaar overleggen aan opdrachtgevers of financiers.

Een opleidingsronde wordt gepland zodra minimaal 15 kandidaten zich hebben aangemeld.

Het is ook mogelijk om een in-company opleiding te laten verzorgen. Prijzen zijn afhankelijk van het aantal kandidaten en de achtergrond van de organisatie waarvoor zij werken. Desgewenst kan een indicatie per persoon of per groep worden verstrekt.
Copyright © 2019 disclaimer - Zorg Giersbergen - Duinweg 69, 5151 RK Drunen -   06 - 55 186 510 - - powered by Dreamsites Webdesign