Consultancy & Opleidingen
Aufleben
consulting en opleidingen in de zorg

Ervaring zorgboerderij GiersbergenIn januari 2015 is zorgboerderij giersbergen als eerst in Nederland begonnen met de opleding volgens het verpleegmodel van Professor E Bohm.

In de maanden ervoor zijn we gestart met alle voorbereidingen om het verpleegmodel van professor Böhm te op onze zorgboerderij Giersbergen in te voeren. Hierbij heeft Dolf Becx - Projectleider Böhm Nederland ons in het gehele proces  begeleidt.
De opleiding is verzorgd door ENPP - böhm die ook ons certificeerd. Onze docent Bart Staring is hiervoor 1x per maand vanuit Zwitserland naar nederland gevlogen waarbij hij ons dan 2 volle dagen les gaf. Half juli 2015 hebben wij het theoretische gedeelte afgesloten gevolgd door een toets en een individueel werkstuk dat alle deelnemers van de opleiding hebben moeten maken.

Omdat het een duitstallige opleiding en verpleegmodel is hebben wij alles moeten aanpassen naar het Nederlands. Hierin heeft Dolf Becx veel werk in verricht.

De opleiding is afgerond en alle medewerkers en een paar vrijwilligers zijn geslaagd!

Op dit moment zijn wij begonnen om voor al onze clienten een Bohm zorgplan te maken op basis van de psychobiografie van de client.
In samenwerking met Vandaag zorgvernieuwing en met Qurentis - ons digitaal clienten dossier zijn alle aanpassingen gedaan om het Bohm verpleegmodel zo praktisch mogelijk te maken.

Voor meer informatie over de opleiding kunt u contact opnemen met zorgboerderij Giersbergen.

Het gehele proces werd ondersteund door:
www.becxenvanloon.nl
www.zorgboerenzuid.nl
www.vandaagzorgvernieuwing.nl
www.qurentis.nl
www.enpp-boehm.comDe groepsfoto met alle deelnemers van de opleiding Bohm met links achterin Bart Staring onze docent
Copyright © 2019 disclaimer - Zorg Giersbergen - Duinweg 69, 5151 RK Drunen -   06 - 55 186 510 - - powered by Dreamsites Webdesign