Consultancy & Opleidingen
Aufleben
consulting en opleidingen in de zorg

Certificering van de organisatieCertificering van de organisatie

Zodra de meerderheid van de medewerkers in een organisatie (of een afdeling van een organisatie) de basisopleiding hebben gevolgd, kan de organisatie of de afdeling zelf ook in aanmerking komen voor certificering. Daarmee garandeert u aan cliënt en zorgnetwerk dat uw organisatie geheel volgens de meetbare en controleerbare methodiek werkt en de cliënt door alle medewerkers op exact dezelfde overeengekomen wijze wordt benaderd, gebaseerd op zelfredzaamheid en een tevreden daginvulling.

Indien uw organisatie ook cliënten aan huis ontvangt, dan moet de organisatie voldoende zijn toegerust om een thuisgevoel of normaliteit uit te kunnen stralen. En in elk geval moet uw organisatie de overzichtelijke Böhm administratie voeren, die goed is uit te leggen aan een zorgnetwerk. Deze administratie kan doorgaans uitstekend worden geïntegreerd in uw eigen administratie, zonder risico's van meerwerk.

Het certificeren gaat aan de hand van een audit.

U kunt contact met ons opnemen voor een offerte.
Copyright © 2019 disclaimer - Zorg Giersbergen - Duinweg 69, 5151 RK Drunen -   06 - 55 186 510 - - powered by Dreamsites Webdesign