Consultancy & Opleidingen
Aufleben
consulting en opleidingen in de zorg

Instructie cursusInstructiecursus

Deze cursus duurt (afhankelijk van het niveau van uw medewerkers) 6 à 8 uren en wordt verdeeld over 2 à 3 bijeenkomsten.

In deze cursus worden de basisprincipes uitgelegd en worden handvatten aangereikt om de beleefde leefwereld te achterhalen en daarmee een analyse op hoofdlijnen te kunnen uitzetten, die in elk geval leidt tot meer zelfredzaamheid en meer tevredenheid. Deze cursus biedt al behoorlijke resultaten bij mensen met ouderdomsverwarring en lichte dementieverschijnselen.

Voor verdieping en verfijning bent u aangewezen op een gecertificeerde medewerker van ofwel uw eigen organisatie ofwel een organisatie in de buurt.

Deze cursus is vooral bedoeld voor professionals die niet intensief uitvoerend betrokken zijn bij begeleiding van mensen met ouderdomsverwarring en dementie, bijvoorbeeld in thuiszorgsituaties of in functies als casemanagement. De cursus is ook geschikt als voorportaal voor een volledige certificering. U kunt dan voorafgaand aan een substantiële investering vaststellen of dat de moeite waard is.

Indien u binnen een jaar na afloop van de cursus besluit om de gecertificeerde opleiding te volgen wordt er ook een korting berekend op uw opleidingskosten.

U kunt contact met ons opnemen voor een offerte.
Copyright © 2019 disclaimer - Zorg Giersbergen - Duinweg 69, 5151 RK Drunen -   06 - 55 186 510 - - powered by Dreamsites Webdesign